exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺270,00

Tane Zerdeçal

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺270,00
₺300,00
Seçenek

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Tane zerdeçal, doğanın muhteşem bir hediyesidir ve yemeklerinize benzersiz bir renk ve lezzet katmak için kullanılır. Kurutulmuş ve öğütülmüş halde bulunan zerdeçal köklerinin tanelerinden oluşur. Bu taneler, özellikle Asya mutfağından tanıdık olan zerdeçalın güçlü ve sıcak tadını barındırır. Yemeklerde, içeceklerde veya çeşitli tariflerde kullanılabilecek çok yönlü bir baharattır. Tane zerdeçal, yemeklerinize ve tariflerinize doğal bir renk ve tat katmanın yanı sıra dolu bir lezzet sunar. Şimdi, bu eşsiz baharatın gücünü keşfedin ve mutfağınıza doğadan gelen bir lezzet ekleyin.

Tane zerdeçal, doğanın muhteşem bir hediyesidir ve yemeklerinize benzersiz birrenk ve lezzet katmak için kullanılır. Kurutulmuş ve öğütülmüş halde bulunan zerdeçal köklerinin tanelerinden oluşur. Bu taneler, özellikle Asya mutfağından tanıdık olan zerdeçalın güçlü ve sıcak tadını barındırır.

En taze ve kaliteli tane zerdeçal ile yemeklerinize ve tariflerinize doğadan gelen bir renk ve tat katın. Bu eşsiz baharat, yemeklerinizin lezzetini ve görünümünü zenginleştirirken, dolu özellikleriyle de birçok fayda sağlar. Şimdi, tane zerdeçalın doğal gücünü keşfedin ve mutfağınıza doğadan gelen bir lezzet ekleyin.

₺300,00