exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺455,40

Soltis C Vitamini Aydınlatıcı ve Ton Eşitleyici Bakım Serumu SPF 50 30 ml

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺455,40
₺506,00
Marka
Soltis

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Soltis C Vitamini Aydınlatıcı ve Ton Eşitleyici Bakım Serumu SPF 50 30 ml


Ürün Markası:
Soltis


Ürün Boyutu:
30 ml


Özet Bilgi:
Leke karşıtı bakım sunan spf 50 serum.


Ürün Faydaları:
% 2 Sodyum Askorbil Fosfat (en stabil Vitamin C türevi), % 2 Niacinamide, % 1 Vitamin E ile yüksek performanslı leke karşıtı bakım için özel olarak geliştirilmiştir. 
Günlük güneş koruması ve leke karşıtı bakımı bir arada sunar

PA++++: UVA ışınlarına karşı 8 saat ve üzeri koruma sağlar.
% 100 yeni nesil kimyasal filtre
Vegan sertifikası
Doğal bitki özleri

Meyan kökü ve yeşil çay katkısıyla leke karşıtı bakımı desteklerken, centella ve provitamin B5 katkısıyla cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı olur.
Mutlaka güneş koruması ile birlikte kullanılması gereken C vitaminini, SPF ile birleştirerek C vitaminin etkisinin arttırılmasını sağlarken, cildi güneşten korur.


Uygun Cilt Tipi:
Tüm cilt tipleri için.


Kullanım Şekli:
Temizlenmiş cilt üzerine dairesel hareketlerle uygulayınız. 
 
Not: C vitamini kolay okside olabilen bir vitamindir. Üründen maksimum verim alabilmek için ürünü aldıktan sonra çok süre geçmeden kullanmaya başlamanızı tavsiye ederiz. Ürünü serin ve kuru bir yerde ya da buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Ürünü tavsiye edilen süre içinde tüketmenizi öneririz.

Ürün Bileşimi:
Aqua, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diisopropyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Glycerin, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Polysorbate 60, Sodium PCA, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Cyclohexasiloxane, Xanthan Gum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Helianthus Annuus Seed Oil


₺506,00