exporgin.com logo

Solante Acnes Sun Care Lotion SPF 50+ 150 ml

₺1.099,89
Marka
Solante

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

Solante Acnes Güneş Bakım Losyonu SPF 50+ 150 ml hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan güneş koruyucu üründür. 150 ml'lik bir şişede gelir ve 50+ Güneş Koruma Faktörü'ne (SPF) sahiptir, bu da güneşin zararlı etkilerine karşı yüksek düzeyde koruma sağladığı anlamına gelir.
Ürün özellikle akneye eğilimli, yağlı veya karma cilde sahip kişiler için tasarlanmıştır. Hafif ve yağsız olacak şekilde formüle edilmiştir, bu nedenle gözenekleri tıkamaz veya sivilcelere neden olmaz. Ek olarak, sivilceyi önlemeye ve tedavi etmeye yardımcı olabilecek salisilik asit içerir.
Ürünü kullanmak için güneşe çıkmadan en az 15 dakika önce yüzünüze ve diğer açıkta kalan cilt bölgelerinize uygulamanız gerekmektedir. Her iki saatte bir veya yüzdükten veya terledikten sonra tekrar uygulamalısınız.
Genel olarak, Solante Acnes Güneş Bakım Losyonu SPF 50+ 150 ml, yüksek düzeyde güneş korumasına ihtiyaç duyan akne eğilimli cilde sahip kişiler için iyi bir seçimdir. Bununla birlikte, herhangi bir cilt bakım ürününde olduğu gibi, herhangi bir olumsuz reaksiyona neden olmadığından emin olmak için önce yama testi yapmak önemlidir.

₺1.099,89