exporgin.com logo

Snapmaker Replacement Kit - Dual Ext.3Dp Module 2.0&Artisan

₺1.920,52
₺1.920,52
Marka
SNAPMAKER

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

Replacement Kit - Dual Ext.3Dp Module 2.0&Artisan<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

·      Snapmaker 2.0 Çift Ekstrüzyon 3D Baskı Modülü

·      Snapmaker Artisan 3'ü 1 arada3D Yazıcı

Kimler için?

·      Artisan 3'ü 1 arada 3D Yazıcı ve Snapmaker 2.0 Çift Ekstrüzyon 3D Baskı Modülü Aşağıdaki sorunlardan herhangi biriyle karşılaşan kullanıcılar.

·      Lütfen yedek parça takımının yalnızca aşağıda belirtilen belirli sorunlarla karşılaşanlar için tasarlandığını unutmayın. Makineniz normal şekilde çalışıyorsa, gereksiz yere herhangi bir parçayı değiştirmenizi önermiyoruz.

İçerikler neler?

·      1. Çift Ekstrüzyon Modülü için Silikon Toka Kaması - Tokanın sıkıştırma kuvvetini artırma - Toka gevşemesi sorununu çözme.

·      2. Çift Ekstrüzyon Modülü için Ön Kapak - Modülün içindeki soğutma hava akışını optimize etme ve sıcak uç etrafındaki ısı dağılımını artırma - Tıkanma sorunlarını azaltma.

·      3. Çift Ekstrüzyon Modülü filament sensörü için yedek parçalar - Filament bitmesi nedeniyle yanlış alarmları önlemek için tetik kolundaki aşınma ve eskimeyi azaltma.

·      4. Artisan 3D Baskı Platformu için Silikon Yatak Takozları (0,5 mm kalınlığında) - Bazı makinelerde tesviye işlemi sırasında baskı platformu ile destek platformu arasındaki eksik teması çözme - Yatak tesviyesini optimize etme.

·      Yedek kitte bulunan Ön Kapak ve Filament Sensörü Yedek Parçalarının satın aldığınız makinenin garanti süresi içerisinde olduğunu, Silikon Toka Kaması ve Silikon Yatak Takozlarının ise sarf malzemesi olarak değerlendirildiğini ve garanti kapsamında olmadığını lütfen aklınızda bulundurun.

 

₺1.920,52