exporgin.com logo

Snapmaker Emergency Stop Button

₺3.017,96
Marka
SNAPMAKER

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

Snapmaker Emergency Stop Button<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Snapmaker 2.0 Emergency Stop Button

     Snapmaker 2.0 Acil Stop durdurma butonu, 3D baskı, lazer kazıma ve CNC oyma sırasında ters giden herhangi bir durum karşısında sistemi acil olarak durdurmayı sağlayan butondur. 

     Snapmaker 2.0 Emergency Stop Button, tutarlı tam metal tasarıma ve parlayan durum göstergelerine sahiptir. 

     Snapmaker 2.0 Acil durdurma butonu, makineye, muhafazaya veya uygun olan her yere kolayca kurulabilir.

Ürün özellikleri:

     Uyumluluk: Snapmaker 2.0

     Güvenle Üretim Yapın Yazdırmaya, kazımaya veya oymaya başlayın, bir şeyler ters gitti, Snapmaker 2.0 Acil Durdurma Düğmesine basın ve yeniden başlayın. Snapmaker 2.0 Acil Durdurma Düğmesi, 3D baskı, lazer kazıma ve CNC oyma için ekstra bir güvenlik katmanı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Sadece durdurma düğmesine basın ve işleminiz dursun.

     İçiniz Rahat Olsun Snapmaker 2.0 Acil Durdurma Düğmesi pratik olarak her yere monte edilebilir, bu da en önemli olduğunda durdurma düğmesine kolayca erişebileceğiniz anlamına gelir. Sanat eserinizi kurtarmak istediğinizi veya ucun makineye çarpmak üzere olduğunu, düşünmeden durdurma düğmesine bastığınızı ve daha fazla potansiyel zararın önlendiğini hayal edin.

     Ekstra Güvenilirlik İçin Parlayan Durum Göstergeleri Komutunuzla kontrolöre bir durdurma sinyali gönderir ve korunduğunuzu bilmeniz için bekleme için yeşil, etkinleştirilmiş için kırmızı ve bağlantı için yeşil ve kırmızı arasında değişen parlayan durum göstergelerine sahiptir. Snapmaker 2.0 Acil Durdurma Düğmesi, Snapmaker 2.0 ile aynı tasarım imzasını taşır. Metalik gri kaplama ona sofistike bir görünüm ve his verir. Tamamen anodize edilmiş aero-grade alüminyum, dayanıklılığının sırrıdır.

     Her Şey Bir Arada Snapmaker 2.0 Acil Durdurma Düğmesi mevcut ve gelecekteki tüm eklentilerle uyumludur. Makinenin Acil Durdurma Düğmesi ile birlikte kullanılması daha da güvenli bir çalışma ortamı sağlar. 

Teknik özellikleri: 

     Boyutlar: 48 genişlik × 40 derinlik × 68 yükseklik (mm)

     Ağırlık: 0,2 kg

     Nominal Gerilim: 24 V

     Nominal Akım: 0,01 A

Ürün içeriği:  

     1 X Snapmaker 2.0 Emergency Stop Button

 

₺3.017,96