exporgin.com logo

Snapmaker Dual Extrusion 3D Printing Module

₺22.943,36
Marka
SNAPMAKER

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

Snapmaker Dual Extrusion 3D Printing Module<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     Snapmaker Çift Ekstrüzyon Modülü, aynı anda iki farklı malzeme veya renk ile baskı almanıza olanak tanıyarak yaratıcılığınız için yeni imkanlar sunar.

     Snapmaker Çift Ekstrüzyon Modülü, Snapmaker 2.0 A350/F350/A250T/A250/F250/A150 modelleri ile uyumludur.

1.   3 Saniyede Hotend Değişimi:

o   Sadece 3 saniyede hotend değişimi, Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, bir baskı sırasında malzeme veya renk geçişlerini verimli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

2.   300°C Çift Ekstrüzyon:

o   300°C'ye kadar çift ekstrüzyon yeteneği, Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, geniş bir filament malzeme yelpazesi ile uyumluluk sağlar.

3.   Çözünebilir ve Kırılabilir Destekler:

o   Çözünebilen ve kırılabilir destek malzemelerini destekleme özelliği, Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, karmaşık geometrilere sahip tasarımlar oluşturmayı kolaylaştırır.

4.   Gelişmiş Malzeme Baskısı:

o   Gelişmiş malzemeleri işleme yeteneği, Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, çeşitli uygulamalar için kullanılabilen filament çeşitliliğini genişletir.

5.   4 Fanlı Soğutma Sistemi:

o   Etkili bir şekilde katmanları soğutmak için dört fanlı bir soğutma sistemi, Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, baskı kalitesini artırır ve aşırı ısınma gibi sorunların riskini azaltır.

6.   Çok Boyutlu Nozul Uyumluluğu:

o   Farklı boyutlardaki nozullarla uyumluluk, Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, belirli baskı gereksinimleri için uygun nozulu seçme esnekliği sunar.

7.   Otomatik Seviyeleme:

o   Her baskıdan önce hassas ve sorunsuz kalibrasyon için otomatik yatak seviyeleme işlevselliği, Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, optimal baskı kalitesini sağlar.

8.   Akıllı İş Kurtarma:

o   Beklenmedik kesintiler, güç kesintileri gibi durumlarda yazıcının son kaydedilen konumdan baskıya devam etmesini sağlayan akıllı iş kurtarma özelliği.

Özellikleri: 

     Snapmaker Çift Ekstrüzyon Modülü, 3D baskı projelerinize çok yönlülük katmak için tasarlanmıştır ve karmaşık ve çoklu malzeme tasarımlarını kolayca gerçekleştirmenize olanak tanır.

      Hızlı sıcak uç değiştirme, yüksek sıcaklıkta çift ekstrüzyon ve gelişmiş malzemeleri destekleme özellikleri, yaratıcı olanaklarını genişletmek isteyen kullanıcılar için değerli bir ek olarak öne çıkar.

·       Malzemeleri Birleştirme: Snapmaker Dual Ekstrüzyon Modülü, aynı anda iki farklı malzeme ile çalışma olanağı sağlar - örneğin PLA ve TPU gibi malzemeleri birleştirebilirsiniz. Özellikle destek yapıları gerektiğinde, Çift Ekstrüzyon Modülü oldukça kullanışlıdır. Bu bağlamda, modül, su çözünebilir PVA filament ile mükemmel bir şekilde çalışır ve yüksek kaliteli baskılar sağlar. Aynı durum, kırılabilir PLA ile kombinasyonlu HIPS için de geçerlidir 

·       Çok Renkli Baskı: Snapmaker Çift Ekstrüzyon Modülü ile yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyabilir ve birden fazla renkte baskı alabilirsiniz! Bu, daha fazla derinlik, hareket ve tabii ki benzersizlik yaratacaktır!

·       Motor ile Sıcak Uç Değiştirme: Genellikle çift ekstrüzyonlu yazıcılar üzerinde bir sıcak uçtan diğerine geçiş yapmak oldukça zaman alıcı bir süreçtir. Özellikle bir araç başlığında iki sıcak uç olduğunu düşündüğümüzde! Snapmaker modülü, elektronik olarak kontrol edilen bir 3 saniyelik sıcak uç değiştirme özelliğine sahiptir. Bu işlem motor ile gerçekleşir: G-kodu, sıcak uç değiştirilmesi gerektiğini belirttiğinde, motor lineer raydan ağır kaldırma yapmasını ister. Sıcak uç değiştirilir ve baskı 3 saniye içinde devam eder - 0.012 mm tekrarlanabilirlik ile.

·       4 Fanlı Soğutma Sistemi: Tıkanmış bir nozüldeki filament artıkları korkunç olabilir! Bu problem, Dual Extrusion Modülü ile çözülmelidir çünkü her sıcak uç, kendi özel fanı ile donatılmıştır. Fan, filamentin ısınma bloğunda erken erimesini engeller ve böylece sıcak ucu tıkar. Sıcak uç fanlarına ek olarak, modül, baskıları soğutmak için iki adet daha fan (sol ve sağ) içerir.

·       Çeşitli Nozul Boyutları İle Akıllı Kullanım: Nozulları daha akıllıca kullanmak için, Luban'da her nozul boyutu için ayarlarınızı biraz daha ayarlayabilirsiniz. Mükemmel detaylara sahip bir baskı istediğinizde, kabuğu 0.2 mm nozul sıcak ucu ile daha düşük bir hızda basabilirsiniz, böylece sadece sağlam değil, aynı zamanda dışarıdan da güzel görünür. Ve destek yapısı zengin bir model için hız istediğinizde, infili 0.6 veya 0.8 mm nozul sıcak ucu ile basabilirsiniz, çünkü onlar çok daha hızlıdır.

·       Otomatik Seviyeleme: Kalibrasyon kartınızı kaybetmişseniz endişelenmeyin, çünkü artık gerekli değil. Modüldeki yakınlık sensörü, ısıtmalı yatağınızda ilk noktadan son noktaya kadar her biri için veri alır ve bunlar kontrol tarafından otomatik olarak işlenir. Z yükü kalibrasyonu konusunda endişelenmenize gerek yok. Optoelektronik anahtar bunu sizin için yapacaktır.

·       Güç Kaybı ve Filament Bitmesi Kurtarma: Eğer merak ediyorsanız, güç kaybı ve filament bitmesi kurtarma özellikleri de Çift Ekstrüzyon Modülü tarafından desteklenmektedir. Dokunmatik ekrandaki yönergeleri takip edin ve her şey iyi olacaktır.

 Ürün İçeriği:  

1 X Snapmaker Dual Extrusion 3D Print Module.

 

₺22.943,36