exporgin.com logo

SIMILAC 1 850 GR

₺618,00

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Ürün Detayları

Similac 1 Bebek Sütü 0 - 6 Ay 850 G

31515560.jpg


Geliştirilmiş Formül

Similac 1 Bebek Sütünün içeriği özel olarak geliştirilmiştir. Pek çok anne tarafından onaylanmış ve bebeklere olan faydası kanıtlanmıştır. Bu sayede bebeğinizin sağlığı için oldukça güvenilir bir seçenektir.


Doğumdan İtibaren Kullanım

Similac 1 Bebek Sütü doğumdan itibaren kullanıma uygun bir içeriğe sahiptir. Bu sayede bebeğinize ilk andan itibaren oldukça yüksek kaliteli bir beslenme imkanı sunar. Böylece bebeğinizin ilk aylarında onun için güvenli bir seçenektir.


Zahmetsiz Hazırlama

Oldukça kolay bir hazırlanışı olan Similac 1 Bebek Sütü kısa süre içinde ideal kıvama gelerek bebeğiniz için hazır olur. Bir ölçek tozu biberonun içine atarak üstüne ılık su eklemeniz ve iyice karışana kadar çalkalamanız yeterlidir.


82453579.jpg


Anne Sütü Eksikliğinde

Similac 1 Bebek Sütü, anne sütü eksikliğinde kullanım için ideal seçenektir. İçeriğinde bulunan bileşenler sayesinde bebeklerin anne sütünden alması gereken tüm besin ihtiyacını karşılayarak hastalıklara karşı dirençli olmalarını sağlar.


Vitamin Kaynağı

Tiomin, iyot, B12, C ve D vitamini kaynağı olan Similac 1 Bebek Sütü bebeğinizin sağlığı için oldukça yararlıdır. Bu sayede anne sütü eksik olsa bile bebeğiniz anne sütü içiyormuşçasına tüm besin kaynaklarını alır.


Zararsız İçerik

Bebeğinizin daha sağlıklı bir şekilde beslenebilmesi için Similac 1 Bebek Sütü doğal bir içeriğe sahiptir. Bu sayede bebeğinizin vücuduna zararlı bileşenler girmeden sağlıklı bir şekilde besleneceğinden emin olabilirsiniz.

47193880.jpg

₺618,00