exporgin.com logo

Samsung Galaxy A06 128 GB Siyah

₺7.049,00

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

6,7 inç geniş ekran. Bakış açınızı genişletin.

Galaxy A06’nın 6,7 inç geniş ekranıyla görüş alanınızı en üst düzeye çıkarın. Akıcı 60 Hz kaydırma ve TFT U-Cut Ekran, içeriğinizin keyfini çıkarmanız için daha fazla alan sunar. Daha iyisini deneyimleyin.

Galaxy A06’nın ekranı, arka planda kaya oluşumlarının bulunduğu bir çöl manzarasıyla kusursuz bir şekilde bütünleşiyor.

*Arka plan görüntüleri, Adobe Firefly yapay zeka motoruyla oluşturulmuştur. **Görseller temsilidir. ***Tam dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçüldüğünde ekran boyutu 6,7 inç, yuvarlatılmış köşeler hesaba katıldığında ise 6,6 inçtir. Yuvarlatılmış köşeler ve/veya kamera deliği nedeniyle gerçek görüntü alanı daha küçüktür.

Öne Çıkanlara Göz Atın

Galaxy A06 ekranı, arka planda dağların, ön planda ise bir yelkenlinin yer aldığı bir göl manzarasıyla bütünleşiyor.



6,7 inç geniş ekran. Bakış açınızı genişletin.



 



 

Bir kadın yüzünde renkli tozla gülümsüyor.

Profesyonel sınıf 50 MP ana kamera

 

 

Şifrelerinizi güvende tutmak için tasarlandı

 

 

25 W Hızlı Şarj 5.000 mAh pil

 

 

İşletim sistemi yükseltmelerine hazırlıklı

 Şık tasarım. İnce profil.


Şık Galaxy A06 ile mobil deneyiminizi bir üst düzeye taşıyın. Kalınlığı 8,8 mm’den 8,0 mm’ye düşürülen Galaxy A06; Siyah, Mavi, Altın renk seçenekleriyle şık ve sofistike bir görünüm sunuyor. Dikkat çeken bir tasarımla fark yaratın.

Açık Yeşil, Altın, Açık Mavi ve Siyah olmak üzere dört Galaxy A06 telefonun yan profili gösteriliyor. Siyah Galaxy A06’nın arkadan görünümünde çift kamera kurulumu ve daha ince tasarımı vurgulanıyor.

*Sunulan renkler ülke, bölge veya operatöre göre farklılık gösterebilir. **Kalınlığı 8,8 mm’den 8,0 mm’ye düşürülen model, önceki A05 modeline göre daha incedir.

Profesyonel sınıf 50 MP ana kamera

Galaxy A06’nın kamera özellikleri “8 MP ön kamera”, “50 MP ana kamera” ve “2 MP derinlik kamerası” ifadeleriyle belirtiliyor.

Hayatı yüksek çözünürlükte yakalayın

Galaxy A06 ile 50 MP kameranın gücünü keşfedin. Daha fazla boyut sunan 2 MP Derinlik Kamerası ile çarpıcı, kaliteli fotoğraflar çekin. 8 MP ön kamera, kusursuz çekimler yapmanızı sağlayarak fotoğrafçılık ihtiyaçlarınızı tamamlar.

Rengarenk tozlarla kutlama yapan bir kalabalık. Sol ortadaki fotoğrafta bir kadın yüzünde renkli tozla gülümsüyor. Sağ ortadaki fotoğrafta Galaxy A06’yı tutan biri bir konseri uzaktan kaydediyor. Sol alttaki fotoğrafta bir örtünün üzerinde yiyecek ve içeceklerin bulunduğu bir piknik düzeni görülüyor. Sağ alttaki fotoğrafta dışarıda selfie çeken gülümseyen bir çift var.

*Arka plan görüntüleri, Adobe Firefly yapay zeka motoruyla oluşturulmuştur. **Görüntüler örnek olarak sunulmuştur.

Güvenli erişim parmaklarınızın ucunda

Yan parmak izi sensörüyle kilidi açmak çok kolay. Tek dokunuşla güvenilir doğrulama sunar ve kameranız veya diğer sık kullandığınız uygulamalar için çift dokunuş kısayolları ayarlamanıza olanak tanır.

 Galaxy A06 yandan gösteriliyor. Parmak izi sensörü, kilit açma işlevini gösteren kilit ve parmak izi simgeleriyle vurgulanmıştır.

Şifrelerinizi güvende tutmak için tasarlandı

Samsung Knox Vault çelik kasanın içindeki bir çelik kasa gibidir; fiziksel olarak PIN kodları, şifreler ve diğer özel bilgilerle koruma sağlar, böylece bilgisayar korsanları asla erişemez.

*Görüntü örnek olarak sunulmuştur. **Samsung Galaxy A serisi akıllı telefonlardaki Samsung Knox Vault güvenlik özellikleri veya donanım/yazılım mimarisi, Samsung Galaxy’nin 2021’den sonra kullanıma sunulan S serisi, Z serisi, S FE serisi akıllı telefonlar ve Tab S Series tabletler gibi amiral gemisi cihazlarından farklı olabilir. ***Samsung Knox Vault’un kullanılabilirliği, cihaz modeline göre değişebilir.

 Galaxy A06’da, Samsung Knox Vault’un kullanılabilirliğini gösteren bir güvenlik kalkanı simgesi yer alıyor.

Gücünüze güç katın. Bağlantıda kalın.

Pil ömrü konusunda endişelenmenize gerek kalmadan sevdiğiniz uygulamaları doyasıya kullanın. Galaxy A06, 5.000 mAh (standart) pili sayesinde tek bir şarjla daha uzun süre dayanır. 25 W Hızlı Şarj özelliğiyle kısa sürede şarj olur.

Galaxy A06’nın şarjı %72 olarak görünüyor ve üzerinde “5.000 mAh” yazıyor. Gündüz yürüyüş yapan, gece ise kamp yapan insanların yer aldığı arka planda tek bir şarjın ne kadar dayandığı gösteriliyor.

*Görüntü örnek olarak sunulmuştur. **25W Süper Hızlı Şarj için Duvar Tipi Şarj aleti ayrıca satılır. ***4.855 mAh nominal kapasite, üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilen standart değerdir. Bu standart değer, IEC 61960 standardına göre test edilen numuneler arasındaki pil kapasitesinde oluşan sapmalar da dikkate alınarak tahmini ortalama değeri temsil eder.

Kusursuz çalışan uygulamalar, kolaylaşan çoklu görevler

Galaxy A06, MediaTek G85 işlemci ve dahili belleğiyle oyun oynarken, video izlerken ve sosyal medyada gezinirken akıcı bir deneyim sunar. 50 MP ana kamera muhteşem fotoğraflar çekmenizi, 5.000 mAh pil ise daha uzun süre kullanım imkânı sağlar. Çoklu görevler için ekstra depolama alanı

Bir kişi Galaxy A06’da oyun oynuyor. Galaxy A06’nın bellek ve depolama kapasitelerini gösteren ekranın etrafına çeşitli oyun sahneleri yansıtılıyor.

*Arka plan görüntüleri, Adobe Firefly yapay zeka motoruyla oluşturulmuştur. **Bellek/depolama seçenekleri ve bulunabilirliği ülkeye veya bölgeye göre farklılık gösterebilir. Kullanılabilir Bellek/depolama kapasitesi önceden yüklenmiş yazılıma tabidir. ***Görüntü örnek olarak sunulmuştur.

İşletim sistemi yükseltmelerine hazırlıklı

İki nesile kadar işletim sistemi yükseltme ve 4 yıllık güvenlik bakım paketiyle sunulan Galaxy A06’nız daha uzun süre güncelliğini korur.

Yan yana iki Galaxy A06 gösteriliyor ve “2 kata kadar işletim sistemi güncellemesi” ve “4 yıla kadar güvenlik güncellemeleri” ifadeleri yer alıyor.

*Görüntü örnek olarak sunulmuştur. **Yukarıdaki işletim sistemi yükseltmeleri ve güvenlik güncellemesi politikaları değişebilir.

Google Meet ile pratik görüntülü görüşmeler

Galaxy A06’nızda görüntülü görüşmeler yapmak için Google Meet’i kullanın. Sorunsuz ve güvenilir erişim için Google Meet entegre olarak gelir. İster iş ister kişisel kullanım için olsun, net ve kesintisiz görüntülü görüşmelerin keyfini çıkarın.

*Gerçek kullanıcı arayüzü farklılık gösterebilir. Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. **Kullanılabilir fonksiyonlar cihaz, ülke, bölge, operatör veya One UI sürümüne göre değişebilir.

 Görüntülü görüşme sırasında bir el tarafından tutulan Galaxy A06’nın ekranında “Meet” seçenekleri görünüyor.

Sağlığınızı Samsung Health ile takip edin

Galaxy A06’ya entegre Samsung Health ile sağlık hedeflerinize ulaşın. Fitness takibinden sağlığınızı izlemeye kadar ihtiyaçlarınıza özel hazırlanmış gerçek zamanlı verilere göz atın ve rehberlik alın.

*Gerçek kullanıcı arayüzü farklılık gösterebilir. Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. **Kullanılabilir fonksiyonlar cihaz, ülke, bölge, operatör veya One UI sürümüne göre değişebilir.

 Galaxy A06’da adım sayısını ve uyku puanını gösteren Samsung Health uygulaması gösteriliyor. Plank, esneme ve koşu gibi çeşitli fitness aktiviteleri yapan insanlar gösteriliyor.

Dijital Sağlık ile farkındalığınızı koruyun

Galaxy A06, Dijital Sağlık özellikleriyle ekran süresini yönetmenize ve dikkat dağıtıcı unsurları azaltmanıza yardımcı olur. Konsantrasyon moduyla günün belirli saatlerinde uygulama kullanımını sınırlandırabilirsiniz. Ayarlamak istediğiniz modu seçin, uygulama kullanımını takip edin, sınır koyun ve odaklanmak için odak modunu kullanın.

*Gerçek kullanıcı arayüzü farklılık gösterebilir. Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. **Kullanılabilir fonksiyonlar cihaz, ülke, bölge, operatör veya One UI sürümüne göre değişebilir.

 Galaxy A06, haftalık uygulama kullanım raporunu gösteriyor. Dizüstü bilgisayar başında çalışan bir kişi, kollarını uzatarak dinlenen bir kişi ve “Work” (Çalışma) ve “Relax” (Rahatlama) odak modlarını görüntüleyen ekranlar gösteriliyor.

Samsung Galaxy Experience

Bir akıllı telefonda veri aktarım süreci gösteriliyor. Telefonun çevresinde renkli uygulama simgeleri ve Smart Switch logosu yer alıyor.  

Smart Switch

Verilerinizi farklı cihazlardan yeni Samsung Galaxy telefonunuza kolayca transfer edin.

Daha fazla bilgi

Soldaki telefonun ekranında paylaşıma açık dosyalar ve kişiler listelenirken, sağdaki telefonda paylaşılan görüntülerin önizlemesi, ortada Quick Share simgesi ve gelen “Quick Share” aktarımına ilişkin bir bildirim gösteriliyor.  

Quick Share

Quick Share ile dosya paylaşımı çok kolay. Hızlı, kolay ve güvenli.

Daha fazla bilgi

Kilit ekranı üzerindeki ayar değiştirilen bir akıllı telefonun önden görünümü. Live Translate, bir alarm, bir hava durumu widget’ı ve bir renk paleti seçenekleri.  

One UI

One UI 6.1 ile her şeyi zahmetsizce, tam istediğiniz gibi yapın. Günlük deneyimlerinizi kişiselleştirmek onun işi.

*Gerçek kullanıcı arayüzü farklılık gösterebilir. Görüntüler örnek olarak sunulmuştur.
**Smart Switch ve Quick Share hakkında daha fazla bilgi için Samsung.com adresinde bu özelliklerin karşılama sayfalarını ziyaret edin.
***One UI 2.1 veya üzeri sürüme sahip ve Android Q OS ya da üzeri bir işletim sistemi yüklü olan cihazlarda kullanılabilir. Quick Share’in kullanılabilmesi için Bluetooth Low Energy ve Wi-Fi bağlantısı gereklidir. 2020 ve sonrasında piyasaya sürülen Qualcomm tabanlı PC’ler de dahil olmak üzere Galaxy Book’ları ve diğer üreticilerin Intel Bluetooth/Wi-Fi özellikli Windows PC’lerini destekler. (İşletim sistemi: Windows 10 2004 sürümü veya üzeri, Bluetooth sürücüsü: Intel 22.50.02 veya üzeri, Wi-Fi sürücüsü: Intel 22.50.07 veya üzeri). Quick Share ile aynı anda paylaşım yapacak cihazların sayısı, paylaşan cihazın Wi-Fi yonga setine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Gerçek hız cihaza, ağ durumuna ve kullanıcı ortamına bağlı olarak değişebilir. Aktarımı yapılabilecek dosyaların türü, sayısı, kapasitesi ve son kullanma tarihinin yanı sıra Private Share’de yapılabilecek eş zamanlı dosya paylaşımı sayısı sınırlandırılabilir.
****Sunulan işlevler cihaza, ülkeye, bölgeye, operatöre veya One UI sürümüne göre değişebilir.

₺7.049,00