exporgin.com logo

Royal Canin Maxi Puppy Tavuklu Yavru Köpek Maması 15 Kg

₺3.010,00

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Royal Canin Maxi Puppy Köpek Maması, 15 Kg

Maxi Puppy Royal Canin, evcil dostunuz olan köpeğinizin temel beslenme gereksinimini karşılamanız amacıyla tasarlanmış bir mamadır. Köpeğinizin yaşama sağlıklı biçimde devam edebilmesi için gerekli olan dengeli beslenme sürecine öğünlerde destek sağlamayı hedefler. Alman çoban köpeği için özel olarak imal edilen mama, içinde barındırdığı besinler aracılığıyla ideal değerlerin sağlanmasına katkı sağlayabilir. Yavru köpekler için özel olarak üretilen mama, gelişim için gerekli olan besin değerlerini protein ağırlıklı olmak üzere karşılayabilir. Bu sayede köpeğinizin bağışıklık sisteminin gelişimi için ekstra katkı sağlayabilir. Kemik yapısının güçlenmesine katkı sağlar. Köpeğinizin yaş gelişimine bağlı olarak boyunun ve kilosunun ideal seviyede olmasına katkı sağlayabilir.

Öne Çıkan Özellikler

  • Alman çoban köpeğine özel
  • Bağışıklık sistemini destekleyici
  • Karışık aroma lezzeti

Gereksinimler için Özel İçeriğe Sahip

Yavru Alman çoban köpeği için özel olarak tasarlanan Royal Canin Maxi Puppy köpek maması 15 kg ambalajıyla sizinle buluşur. Geniş ambalajı içinde yer alan mamada bulunan yüksek besleyicili niteliğine sahip protein değerleri, uzun vadede evcil dostunuz için özel beslenme rutinine katkı sağlayabilir.

Artırılmış Hijyen Olanakları Barındırma

Royal Canin Maxi Puppy 15 kg, fabrika ortamında bütünüyle el değmeden imal edilir. Bu sayede üretim sırasında temas sonucu ortaya çıkabilecek hijyen açıklarını engellemeyi hedefler. Optimum depolama hizmetiyle taze biçimde sizinle buluşan mama domuz kaynağından uzak yapısıyla köpeğiniz için alerjik reaksiyonları minimuma çekmeyi amaçlar.

Lezzetli ve Rahat Tüketim Olanağı

Royal Canin medium Puppy yavru köpek maması 15 kg, karışık doğal kaynaklardan gelen içeriğiyle evcil dostunuzun farklı aromaları eş zamanlı olarak deneyimlemesini mümkün kılabilir. Islaklıktan uzak kuru forma sahip olan mama, yavru köpeğinizin mama kabında rahat tüketimine olanak tanır.

İçindekiler

Bütünsel

Önemli Bilgi

Yönergeler

Kuru ve serin yerde saklayınız.

₺3.010,00