exporgin.com logo

Pirelli 235/50R19 103W Cinturato AllSeason SF3 XL Seal Inside Dört Mevsim Lastiği (2024)

₺7.619,00
Marka
Pirelli

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

Pirelli Cinturato All Season SF3 Dört Mevsim Lastik M+S 3PMSF

Pirelli All Season SF3, kuru, ıslakve karlı yüzeylerdeki olağanüstü performansı ile dikkat çekiyor. DEKRA1 tarafından onaylanan bu lastikler, çeşitli zemin koşullarında frenleme yetenekleriyle ‘sınıfının en iyisi’ olarak değerlendirilmiştir. Ürün yelpazesinin tamamı, ıslak zemin frenlemesinde ‘A sınıfı’ AB2 etiket değerine sahiptir.

Aralık 2023 ve Ocak 2024 tarihlerinde DEKRA, 225/40 R18 lastikleri ile yaptığı karşılaştırmalı testlerde, kuru, ıslak ve karlı yüzeylerdeki fren mesafelerini metre cinsinden toplamış ve analiz etmiştir. Pirelli All Season SF3, geniş temas alanı ve dengeli basınç dağılımı ile düşük gürültü seviyelerine sahip bir lastiktir. Tüm ürün yelpazesi, AB2 etiket değerlerinde ‘A-B Sınıfı’ gürültü seviyesi ile sınıflandırılmıştır, bu da keyifli ve rahat bir sürüş deneyimi sunar.

CINTURATO™ ALL SEASON SF3, TÜV SÜD4 Performans İşareti ile ödüllendirilmiş olup, 3PMSF işareti sayesinde yerel düzenlemelere uyum göstermektedir. Yaz ve kış aylarında güvenli sürüş imkanı sunan bu lastikler, modern otomobiller ve crossover araçlar için şehir içi sürücülerine özel olarak tasarlanmıştır.

AB lastik etiketi kuralları, yakıt verimliliği, güvenlik ve gürültü performansını vurgulayarak tüketicilerin bilinçli bir şekilde lastik tercihinde bulunmalarına yardımcı olur. Yeni CINTURATO™ ALL SEASON SF 3, özellikle güvenlik açısından mükemmel sonuçlar elde etmiş ve ıslak zeminde frenlemede ‘A sınıfı’2 olarak derecelendirilmiştir.

₺7.619,00