exporgin.com logo

Sinoz Pink Touch Açık Tenlilere Özel Ton Eşitleyici Pembe Yüz Bakım Kremi 50 ml

₺499,00
Marka
Sinoz

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Açık tenli ve solgun ciltler için anında ton eşitleyen üstün koruma! Açık tenli veya kızarıklık sorunu yaşayanlar için eşsiz bir çözüm olan Sinoz Pink Touch Ton Eşitleyici Pembe Yüz Bakım Kremi, uygulandıkça rengi pembeden doğal ten rengine dönüşerek cilt tonunu mükemmel şekilde eşitler ve kızarıklık görünümünün giderilmesine yardımcı olur. %100 mineral filtrelerle geliştirilmiş SPF50+ ile UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu üstün koruma sağlar.
Açık tenliler, ton eşitsizliği yaşayan, hassas ve kızarıklığa yatkın cilt tipleri için uygun olan Sinoz Pink Touch Ton Eşitleyici Pembe Yüz Bakım Kremi, cilt tonu eşitleyici özelliğinin yanı sıra aktif içerikleri sayesinde cildin daha aydınlık ve canlı görünmesini destekler. Ayrıca, cildi nemlendirerek daha dolgun bir görünüm sunar.
Sinoz Pink Touch Ton Eşitleyici Pembe Yüz Bakım Kremi, cildin ışıltısını ortaya çıkarırken yüksek SPF50+ koruması ile güneşin zararlı etkilerinden korur. Sıvı formülü sayesinde hafif bir yapıya sahiptir. Ciltte ağırlık yapmaz, yağlılık hissi ve beyazlık bırakmaz. Ciltteki kızarıklıkları ve ton eşitsizliklerini giderilmesine yardımcı olarak daha aydınlık, nemli ve dolgun bir cilt görünümü sunar. Eşsiz formülü sayesinde cildindeki fark anında hissedilir.
*Dermatolojik olarak test edilmiştir.
*Hayvansal içerik içermez, vegan formüle sahiptir.
*Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
İçindekiler ve Etkileri:
BRIGHT Oléoactif®: Hatmi kökü, pirinç kepeği ve meyan kökü bitkilerinden elde edilen bu aktif bileşen, cildin parlatılmasına ve hiperpigmentasyonun azaltılmasına adanmıştır. Koyu lekelerin görünümünü azaltarak cilt tonunu eşitlemek için geliştirilmiştir.
Kalamin: Cildi yatıştırır, kusurları kapatır ve dış faktörlere karşı cildin korunmasına yardımcı olur.
Niasinamid: Cildi beyazlatma özelliğine sahiptir. Cildinize yaşlanma karşıtı koruma sağlar. Nemlendirir.
Hyaluronik asit: Cilde nem sağlayarak daha canlı bir görünüm sunar ve yoğun nem sağlar.

Nasıl Kullanılır?

Günlük kullanım için uygundur. Temiz cilde yeterli miktarda ürün uygulayın. Uyguladığınız ürün cilt tonuna dönüşene kadar tüm yüzünüze el yardımı ile sürerek yedirin.

Uyarılar:

Ürünün göz ile temasından kaçınınız ve göze temas durumunda bol su ile yıkayınız. Göz çevresine uygulamayınız. Güneş koruyucu ürün kullanmış olsanız dahi cildinizi doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakmayınız ve güneşte çok uzun süre kalmayınız. Uygulanması gereken miktarı azaltmak koruma düzeyini önemli ölçüde azaltacaktır. Güneşin yoğun olduğu öğle saatlerinde (11.00-16.00 saatleri arasında) güneşe çıkmamaya özen gösteriniz. Ürün bebek ve çocuklar için uygun değildir. Ürününüzü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız, aşırı sıcaktan koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde, ağzı sıkıca kapalı olarak, 25°C’nin altında oda sıcaklığında saklayınız. İlaç değildir, kozmetik ürünüdür, haricen kullanılır. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz, 10-15 dk. bekledikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon olmaması halinde yüzünüze uygulayınız. Beklenmeyen bir etki ile karşılaşıldığında doktora başvurunuz.

Ürün İçeriği:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Isononyl Isononanoate, Zinc Oxide, Octyldodecyl Oleate, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Titanium Dioxide (CI 77891), Polyhydroxystearic Acid, Polyglyceryl-4 Oleate, Dimethicone/Divinyldimethicone/Silsesquioxane Crosspolymer, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Dimethicone, Polyglyceryl-6 Oleate, Lauryl PEG-10 Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Potassium Cetyl Phosphate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Niacinamide, Panthenol, Centella Asiatica Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Alpha-Arbutin, Sodium Hyaluronate, Aluminum Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Phenoxyethanol, Octyldodecanol, Alumina, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Sorbitan Oleate, Dimethicone Crosspolymer, Mica, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Cananga Odorata Flower Oil, Zein, Althaea Officinalis Root Extract, Oryza Sativa Bran Extract, Polygonum Aviculare Extract, Citric Acid, CI 17200, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

₺499,00