exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺2.081,25

Abronya Oval Yarım Ay Şeklinde Tasarlanmış Yemek Çalışma Kütük Ahşap Ofis Yemek Masası Metal Ayak

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺2.081,25
₺2.312,50
Marka
Abronya

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Abronya Oval Yarım Ay Şeklinde Tasarlanmış Yemek Çalışma Kütük Ahşap Ofis Yemek Masası Metal Ayak Abronya 1 Çift 2 Ayak Içerir
ABRONYA

1 Çift 2 Adet Ayak İçerir.

Metal Masa Ayağı 2 Adet 1 Çift Takım Fiyatıdır. 2 Adet Ayak İçerir. Metal İşleri Üzerine kesinlikle kaliteden taviz vermiyoruz. Ahşap, ağaç, kütük, mermer, sunta, mdf istediğiniz özelliklerde masa ve sehpalar oluşturun. Bu üründe yüksek memnuniyet oranı bulunmaktadır. Güçlü metal gövdeden üretilmektedir. Yüksek kalite elektrostatik toz boya ile boyanır. Özenle paketlenerek tarafınıza gönderilir. Her takım 2 ayak içerir. Takım olarak gönderilir. Satış sonrası iletişime geçmeniz halinde yardımcı olmak için hazır bekliyor olacağız.

Özellikleri Ayak kalınlığı: 30x50mm Genişlik: 65 cm Yerden Yükseklik: 73 cm Toplam Kaldırma Kapasitesi 300 kg'dır. Elektrostatik mat siyah fırın boyalıdır. Nasıl/Nereye Monte Edilir Kuruluma hazır halde gelmektedir. Paketinden çıkartıp, üzerinde yer alan vidalar aracılığı ile montaj yapılacak yere monte edilmesi yeterlidir. Ürün içerisinde montaj için gerekli vidalar gönderilmektedir.

₺2.312,50