exporgin.com logo

Osmanlı Doğal Taş Öğrenci Bilekliği Doğal Taş Merdiven Kapama İpli Model Lapis - Sodalit - Karnelyan Akik - Kalsit - Aventurin - Rodonit - Havlit

₺8.326,50
Marka
Osmanlı Doğal Taş

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

Aventurin: Uykusuzluk çeken, uykusu zor gelen öğrencilerin uyumasını kolaylaştırır. Zira sakinleştirici, dinginlik verici özelliğe sahiptir; endişe, korku, kuruntu ve huzursuzluğu ortadan kaldır.

Karnelyan Akik:Öğrencilerin dikkatini toplamasına ve ihtiyatlı hareket etmesine yardımcı olur. Bedeni güçlendirir. Akıl ve mantık gücünü geliştirir. Yaratıcılık yeteneğini güçlendirir, bu nedenle öğrenciler ve sanatçılar için birebirdir.

Lapis: Öğrenme kabiliyetini ve hafızayı güçlendirir. Zihinsel ve bedensel gevşeme sağlar. Sinirleri yatıştırır, sükunet verir. Tembellik moduna girenleri yeniden aktive eder. Yüksek enerji, gençlik ve canlılık verir.

Havlit: Hafızayı kuvvetlendirir. Öğrencilerin sınav dönemindeki stresi, öfkeyi, kabalığı azaltıp, karakterimizdeki sivrilikleri yumuşatır. Ilımlı ve aile ile uyumlu olmayı sağlar.

Kalsit: Öğrencilerde oluşan dikkat eksikliğine iyi gelir. Kemik gelişimine iyi gelir. Fiziksel ve psikolojik negatif enerji ataklarına karşı koruma sağlar.

Sodalit: Akılcı bir yaklaşım kazandırır. Duyguları dengeli hale getirir. Kişinin kendisiyle barış içinde yaşamasını sağlar. Bağışıklığı kuvvetlendirir. Sindirimi destekler.

Rodonit: Geçmişteki başarısızlıklara takılmamayı sağlar. Günlük yaşamda başarılı olmaya yardımcı olur. Öğrenme yeteneğini artırır. Sınav öncesi kaygı ve stresi azaltır.

₺8.326,50