exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺366,20

Neoskin Neo Perfect Age Hydra Peptide Serum 30 ml

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺366,20
₺406,89
Marka
Neoskin

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Neoskin Neo Perfect Age Hydra Peptide Serum 30 ml


Ürün Adı:
Neoskin Neo Perfect Age Hydra Peptide Serum 30 ml


Ürün Markası:
Neoskin


Ürün Boyutu:
30 ml


Özet Bilgi:
Niacinamide ve Sodium PCA içeren formül


Ürün Faydaları:
Cildin yaşlanma belirtilerine destek olması için özel olarak geliştirilen Neoskin Neo Perfect Age serum, düzenli kullanımda kırışıklık görünümünün azalmasına, cildin dolgunlaşarak daha sıkı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
Neo Perfect Age serum 3 farklı peptid kompleks içeren formülü ile kırışıklar ve ince çizgilerin görünümünün azaltılmasında yardımcı olur.
Hidrolize kolajen ve 8 farklı hyalüronik asit kompleksi bir arada içeren serum, cildi derinlemesine nemlendirir, anti-aging etkileri ile daha iyi bir cilt görünümünü destekler.
8 farklı hyalüronik asit kompleksi içerisinde yer alan yüksek molekül yapısına sahip hyalüronik asitler nemlendirme sağlar.
Niacinamide ve Sodium Pca aktif bileşenlerini içeren serum, cildin canlanmasına ve yorgun ciltlerin görünümünün düzenlenmesinde yardımcı olur.
Hızla etki gösteren Neo Percet Age serumu cildin derinlemesine nemlenmesine ve çevresel faktörlere karşı korunmasına katkıda bulunur. 
Ceramid içeren güçlü formülü ile zayıflamış cildin daha dolgun ve canlı görünmesine karşı bakım sağlar.
Hayvanlar üzerinde test edilmeyen cruelty free üründür.


Kullanım Şekli:
Temiz cilde uygun miktar ürünü daha iyi emilmesi için masaj yaparak uygulayınız.
Gündüz ve gece kullanıma uygundur.
Durulama gerektirmez.


Ürün Bileşimi:
Aqua, Niacinamide, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Centella Asiatica Leaf Extract, Sodium Pca, Butylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Caprylyl Glycol, Acetylhexapeptide-8, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Glucose, Chondrus Crispus Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Lecithin, Ectoin,Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Pseudozyma/Epicola/Soybean Flour/Olive Fruit Oil Ferment Filtrate, Mannosylerythritol Lipid, Ceramide NP, PEG 60-Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Propanediol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Dextran, PEG 40-Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Tetrasodium EDTA.

 

₺406,89