exporgin.com logo

Biosoapy Nem,bakım, yapılandırma Için Eşek Sütü Sabunu Doğal 100 gr X 3 Adet Cildi Nemlendiririr Yumuşatır

₺350,00
₺296,00
Marka
Biosoapy

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Biosoapy EŞEK SÜTÜ Sabunu - Gençlik ve Yumuşaklık İçin Sır

Cildinizdeki yaşlanma belirtilerini geciktirmenin ve cildinizi yenilemenin sırrı Biosoapy EŞEK SÜTÜ sabununda gizlidir! Doğal eşek sütünün zengin içeriği sayesinde, bu özel sabun cildinize ihtiyacı olan tüm bakımı sunar. İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltırken, cildinizde gençlik ve canlılık hissi uyandırır.

Egzamaya yatkın, kaşınan, döküntülü ve hassas ciltleri bile rahatlatarak, cildinizi yeniden canlandırır. Yüksek orandaki protein, mineral, vitamin ve Omega 3&6 içeriğiyle, Biosoapy EŞEK SÜTÜ sabunu cildinizin ihtiyacı olan her şeyi sunar.

Kullanımı da son derece basittir! Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, ılık suyla yoğun köpürterek uygulayın. İlk uygulamada temizlik sağlarken, ikinci uygulamada cildinize derinlemesine bakım yapabilirsiniz. Kullanımdan sonra hemen etkilerini görmeye başlayacaksınız: cildinizdeki kaşıntı ve kızarıklığın azaldığını, lekelerin belirgin şekilde azaldığını ve cildinizin daha sağlıklı ve genç göründüğünü fark edeceksiniz.

Hijyen, bakım ve koruma için Biosoapy EŞEK SÜTÜ sabununu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Siz de cildinizdeki mucizevi değişiklikleri görmek ve gençliği yakalamak istiyorsanız, Biosoapy EŞEK SÜTÜ sabununu hemen deneyin!

₺296,00