exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺225,00

Nane

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺225,00
₺250,00
Ağırlık

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Nane, doğanın serin ve ferahlatıcı dokunuşunu sofralarınıza getiren özel bir bitki ürünüdür. Özenle kurutulmuş nane yapraklarından elde edilen bu doğal ürün, keskin ve taze bir aromaya sahiptir. Genellikle çaylar, salatalar, soslar ve çeşitli yemeklerde kullanılan kuru nane, yemeklerinize benzersiz bir lezzet katar. Sıcak içeceklerinize ekleyerek ferah bir tat elde edebilir veya çeşitli tariflerde kullanarak yemeklerinizi zenginleştirebilirsiniz. Nane, mutfaklarınıza doğal bir serinlik ve tazelik getirir ve yemeklerinizi daha keyifli hale getirir. Şimdi, kuru nane ile lezzetli tariflerinizi özel kılın.

Nane, doğanın serin ve ferahlatıcı dokunuşunu sofralarınıza getiren özel bir bitki ürünüdür. Özenle kurutulmuş nane yapraklarından elde edilen bu doğal ürün, keskin ve taze bir aromaya sahiptir.

En taze ve kaliteli kuru naneyi kullanarak yemeklerinizi ve içeceklerinizi zenginleştirin. Genellikle çaylar, salatalar, soslar ve çeşitli yemeklerde kullanılan kuru nane, yemeklerinize benzersiz bir lezzet katar. Sıcak içeceklerinize ekleyerek ferah bir tat elde edebilir veya çeşitli tariflerde kullanarak yemeklerinizi zenginleştirebilirsiniz. Nane, mutfaklarınıza doğal bir serinlik ve tazelik getirir ve yemeklerinizi daha keyifli hale getirir. Şimdi, nane ile lezzetli tariflerinizi özel kılın.

₺250,00