exporgin.com logo

SANEC MKS CD 57/86 Step Motor Sürücü Akım Genişletme Kartı + 4 Pin 40cm

₺251,74
₺251,74
Marka
SANEC

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

MKS CD 57/86 Step Motor Sürücü AkımGenişletme Kartı + 4 Pin 40cm <?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Piyasadaki3D yazıcının 42 motor sürücüsü, doğrudan birincil ic’nin motor sürücü ic’ye bağlanmasıdır, her bir arayüz tarafından tüketilen akım 2ma’yı geçmeyecektir.

Tasarladığımız MKS Gen anakartı, sinyali motor sürücüsünden çıkarabilen sinyal portuna sahiptir. 4988, 8825 vb. motor sürücüsü kullanmanızı öneririz.

Genel olarak, hangi 57/86 step sürücü girişi, özellikle paraziti önlemek için optik bağlantı izolasyonudur. Her motor sürücüsünde 3 giriş vardır. EN port kontrolleri motor anahtarını etkinleştirin.

PUL darbe portu, motor pozisyonunun veya hızının hareketini kontrol eder, yön arayüzü motorun hareket yönünü kontrol eder.

Genel optik kuplaj arayüzlerinin sürücü akımı 10MA civarındadır, bir sürücü bir motor çalıştırır.

Bir sürücü X kontrol akımının çoğunu tüketir, X, Y, Z, E sonra iş yerinde 100MAakıma ihtiyaç duyan dört genel 57/86 motor sürücüsüne bağlanır.

Doğrudan bağlantı kurmak ancak akımı büyütmek için 3 Dprinter IC kontrol panosu yakmak kolaydır.

MKS CD genişletme kartı ayarlayabilirsiniz akış kontrol sinyali, önlemek için motor sürücü optik izolasyon üretmek pres ana IC, bu yüzden, Ramps1.4, beş büyük motorlu sürücü ile MKS Gen ve diğer ana kart tamamen basınçsız çalışabilir.

 

Paket listesi:

MKSCD/adet;

4pinDupont tel/adet (50 cm veya 70 cm)

 

₺251,74