exporgin.com logo

Meskanto Hakiki Deri Çapraz Göğüs ve Omuz Çanta

₺1.900,00
₺1.399,00
Marka
Meskanto

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

MESKANTO Hakiki Deri Çapraz Göğüs ve Omuz Çantası, sadece bir çanta değil, aynı zamanda tarzınızın bir yansımasıdır. Kalitesini hakiki deriden alan bu çanta günün her anında size pratiklik sunar. Şıklık ve işlevselliği bir araya getiren bu çanta, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini kazanır.

Özellikler;

- İki ana bölme,

- Ön cep,

- 20 cm genişlik x 27 cm yükseklik,

- Askı sağ ve sol çift yönlü kullanıma uygun,

- Göğüs ve sırt bölgelerinde kullanım,

- Premium kalite hakiki deri,

Meskanto Hakiki Deri Çapraz Göğüs ve Omuz Çanta, geniş ölçüleriyle (20 x 27 cm) günlük hayatınızı kolaylaştıracak şıklıkta bir çözüm sunar. Modern tasarımıyla göz kamaştırırken, pratikliğiyle de dikkat çeker. İki ana bölme ve bir ön cep, telefonunuzdan anahtarlarınıza kadar tüm kişisel eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklamanızı sağlar. Üç adet fermuarlı bölme ise eşyalarınızın güvenliğini garanti altına alır. Çantanın boyu ayarlanabilir ve yönü değiştirilebilir 120 cm deri kayışı, kullanımı herkes için uygun hale getirirken, metal fermuarları ve aksesuarları çantanın dayanıklılığını ve şıklığını arttırır. Ayrıca, askının uzunluğu isteğe göre ayarlanabilir, böylece kullanıcıya maksimum konfor sağlanır

Crazy derilerden imal edilmesiyle her zevke hitap eder. Crazy derilerin özel yağlar ile finisaj işlemine tabi tutulması, çantanın karakteristik dokusunu ortaya çıkarırken, derinin dayanıklı yapısı çantanın uzun ömürlü olmasını sağlar. Üzerindeki çizikler, ton farkları, doğal lekeler gibi detaylar, çantanın özgün ve doğal yapısını yansıtırken, zamanla deri çantanın yüzeyi parlayacak ve kendine özgü bir dokuya sahip olacaktır. Bu özellikler çantayı benzersiz kılacaktır.

Hem işlevselliği hem de şıklığıyla ön plana çıkan bu deri çapraz çanta, günlük yaşamda pratiklik ve tarz arayan herkes için mükemmel bir seçenektir. Seyahat ettiğinizde yanınızda taşımanız için mükemmel olan bu çanta, iş için gereken eşyaları, açık havada geçirilen zamanları, kamp yaparken ihtiyaç duyulanları, alışveriş sırasında elinizde bulunanları ve boş zamanlarınızı keyifle geçirmenizi sağlar. Ayrıca, seyahat sırasında kolaylıkla sırt çantanıza, omuz çantanıza veya valize yerleştirilebilir.

Haydi, stilinizi daha da yukarı taşıyın! Meskanto'nun eşsiz deri çantasını keşfedin ve hemen sipariş verin. Günlük yaşamınızı daha şık ve daha işlevsel hale getirin!

₺1.399,00