exporgin.com logo

Marcato Ampia 150 Elektirikli Erişte & Makarna Makinesi

₺11.299,00
Marka
Marcato

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

AMPİA MOTOR ELEKTRİKLİ MAKARNA MAKİNESİ: Taze makarnayı rahatlıkla hazırlamayı sevenlerin makinesi! Bu makinenin makaraları, makarnanın lezzetini artırmak ve baharatlara kolayca bağlanmasını sağlayacak yapıdadır. Makaralar, makarna hamurunun gözenekli bir yapıya sahip olması için gözle görülemeyecek kadar küçük pürüzlü bir yapıya sahiptir.


PASTADRIVE MOTORU: Atlasmotor, her türlü yüzeyde özgürce, yorulmadan çalışmanıza olanak tanıyan pratik bir motordur. Bu sayede kolayca taze makarnalar hazırlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman motoru, pakete dahil olan krankla değiştirerek geleneksel yöntemin keyfini çıkarabilirsiniz.


3 MAKARNA TÜRÜ DAHİL: Paket içeriğindeki 10 konumlu regülatör, çeşitli makarna şekillerine uygun ve farklı kalınlıklarda bir tabaka elde etmenize olanak tanır. Bu makine, maksimum 150 mm genişliğe sahip lazanyayı anında yapabilmenin yanı sıra, halihazırda 6,5 ​​mm fettuccine ve 1,5 mm tagliolini aksesuarlarına da sahiptir.


KROM KAPLAMALI ÇELİK: Makine tamamen yüksek kaliteli krom çelikten üretilmiştir. Montajı İtalya’da yapılmıştır. Her parça en küçük ayrıntılara kadar, rahat kullanımı düşünerek tasarlanmıştır. Makinenin silindirleri anodize alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Makinenin yapımında kullanılan malzemelerin hepsi sağlıklı kullanım standartlarına uygundur.

₺11.299,00