exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺756,46

Luxliss Professional Luxliss Lavender Blue Chamomile Balancing Blonde Silver Shampoo 500 ml

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺756,46
₺840,51
Marka
Luxliss Professional

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Luxliss Lavender Blue Chamomile Balancing Blonde Silver Shampoo 500 ml


Ürün Markası:
Luxliss


Ürün Boyutu:
500 ml


Özet Bilgi:
Mor renkli olan bu şampuan sarı,platin ve gri saçlar için renk dengeler.


Ürün Faydaları:
Lavanta Mavi Papatya
İstenmeyen turuncu yansımaları engeller.
Bitkisel içerikleri sayesinde saçlarınız direnç kazanırken kolayca taranır. Hassas saçlar/saç derisi için uygundur.
Mor renkli olan bu şampuan Sarı, platin ve gri saçlar için renk dengeler, istenmeyen turuncu yansımaları engeller. Bitkisel içerikleri sayesinde saçlarınız sağlığına kavuşurken kolayca taranır.
İçeriğindeki Aloe Vera, Lavanta ve Mavi Papatya özleri saç derisinin sağlıklı dengesine kavuşmasına yardımcı olur. Ayrıca Argan Yağı, A ve E vitaminleri sayesinde saç tellerini besler; direnç ve parlaklık kazandırır. Hassas saçlar için uygundur.


Kullanım Şekli:
Düzenli bir şekilde haftada 1 ya da 2 kez kullanılan mor şampuan sayesinde kuaförden çıkmışçasına canlı ve ışıltılı saçlara sahip olabilirsiniz.


Ürün Bileşimi:
WATER,AMMONIUM LAURETH SULFATE,COCAMIDOPROPYL BETAINE,GLYCOL DISTEARATE,ACRYLATES COPOLYMER,SODIUM LAUROAMPHOACETATE,GLYCERIN,FRAGRANCE,CI 60730,AMODIMETHICONE,TRIDECETH-12,BENZYL ALCOHOL,CITRIC ACID,POLYQUATERNIUM-10,SODIUM ACETATE,SODIUM CHLORIDE,ISOPROPYL ALCOHOL,CETRIMONIUM CHLORIDE,PHENOXYETHANOL,SODIUM BENZOATE,DISODIUM EDTA,HYDROLYZED SOY PROTEIN,HYDROLYZED WHEAT PROTEIN,HYDROLYZED CORN PROTEIN,PANTHENOL,PANTOLACTONE,MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL,SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT,TOCOPHERYL ACETATE,ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL,CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT,BETA VULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT,HYDROLYZED CORN STARCH,LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL,CHRYSANTHEMUM BOREALE FLOWER EXTRACT.


₺840,51