exporgin.com logo

LUMINARC Luminarc Smart Cuisine Carine Saklama Kabı 38X28 Cm 3P8330

₺579,00
Marka
LUMINARC

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Luminarc Smart Cuisine Carine Saklama Kabı 38X28 Cm 3P8330

Smart Cuisine Carine fırın kalıpları mutfakta hayatınızı kolaylaştırmak için geliştirilmiştir. 250°C'ye kadar pişirme ve kızartma için idealdir. Bu hafif, ekstra sağlam ve hijyenik yemekler sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Uzun ömürlü ve yenilikçi bir malzeme olan mutfak opalından yapılmıştır. Güveç kalıpları çok yönlü kullanılabilir ve fırından masaya kadar kullanılabilir. Yüksek kalite, Fransa'da üretilmiştir.
Hafif ve çok dayanıklı: Yanlış olmaktan korkmayın, opal darbe ve parçalanmalara karşı son derece dayanıklıdır. Ayrıca ısıya dayanıklıdır. Tüm bu özellikler günlük kullanımı kolaylaştıran yemek opalında birleşir. Yemeklerin ergonomik tasarımı özellikle yemek takımlarını fırından çıkarıp masaya koymak, en güzel tariflerle doludur
Daha sağlıklı bir mutfak için opal: Opal Luminarc renkli bir camdır. Mutfakta özellikle sağlıklı ve hijyeniktir. Seramik ve porselenin aksine cam plaka gözenekli değildir: Bu temizliği kolaylaştırır ve çizgiler, kir ve bakterilerin gelişmesini önler. Pratik ve çok yönlü, opal mikrodalga fırına da uygundur.
Kolay temizlenir: Opal ile mutfağa odaklanın, temizlemeye değil. Opal elde temizliği kolaylaştırır ve bulaşık makinesinde de yıkanabilir.
Tüm tarifleriniz için komple bir seri: Smart Cuisine Carine koleksiyonu size 3 farklı fırın kalıbı, oval, kare ve dikdörtgen, farklı boyutlarda, tüm tarifleriniz için, günlük kullanım veya resepsiyonlar için.

₺579,00