exporgin.com logo

IMUNEKS FARMA LACNEFEREX 60 KAPSÜL

₺559,90
Marka
IMUNEKS FARMA

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Lacneferex 60 Kapsül Laktoferrin Vitaminler ve Mineral içeren Takviye Edici Gıda



İçindekiler:

 Kıvam artırıcı (Mikrokristalin selüloz), Laktoferrin, Kapsül (Hidroksi-propil metil selüloz), Çinko glukonat, D-Pantotenat, kalsiyum, DL-alfa tokoferil asetat, Emülgatör (Yağ asitlerinin magnezyum tuzları).Kullanım Bilgisi: 11 yaş ve üzeri yetişkinler günde 2 (iki) kapsül tüketmelidir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. 

 İlaç Değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.

 Parti No ve Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ambalaj üzerindedir. Kuru ve Serin yerde muhafaza ediniz. Üretici Firma Adı ve Adresi: PhytoNet d.o.o. Stevana Opacica 4/4 11090 Belgrade-Rakovica Sırbistan Menşe Ülke: Sırbistan İthalatcı firma Adı ve Adresi: İmuneks Farma İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. Engin Pak İş Merkezi No:5 Gayrettepe İstanbul, Türkiye Takviye Edici Gıda Onay Numarası: 005051-03.12.2018 Net Miktarı: 60 adet (25,8 g) e

₺559,90