exporgin.com logo

Osmanlı Doğal Taş Koç Burcu Kolye Bileklik Seti Ametist, Bordo Granat Lal, Güneş Taşı, Jasper, Pembe Kuvars, Sitrin, Yeşil Aventurin

Süper Salı ile ₺17.827,80
₺18.727,80

Süper Salı ile ₺17.827,80

Marka
Osmanlı Doğal Taş

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo Süper Salı Ürünü

Ametist Taşı Özellikleri: Bağışıklığı yükseltir, sakinleştirici ve rahatlatıcıdır, uyku problemlerine giderir ve yoğun duygu ataklarını önler.

 Bordo Lal(Granet) Taşı Özellikleri: Aşkı ve sevgiyi yeniden tutuşturur. Ayrılıkları Giderir, yeniden kavuşmayı sağlar. Gönül yaralarını kırgınlıkları onarır, giderir.

Güneş Taşı Özellikleri: Hayırseverliği ve erdemli olmayı aşılar. Hayattan zevk almayı ve keyif almayı artırır. Liderlik ruhunu ve kabiliyetini destekler.

Jasper Taşı Özellikleri: İnsanı, gelecek ve geçmişe yönelik kaygılardan uzaklaştırır, bugüne ve geleceğe rahat bir şekilde odaklanılmasını sağlar. Cinsel gücü artırır.

Pembe Kuvars Taşı Özellikleri: Her kadında olmazsa olmaz olan taşlardandır. Romantizmi kuvvetlendirir. Çiftler arasında aşkı ve tutkuyu artırır. Cilde parlaklık verir, güzelleştirir.

Sitrin Taşı Özellikleri: Refah ve zenginlik getirir. Keyif verir, keyiflendirir. İletişimi kuvvetlendirir, konsantrasyonu artırır ve aklı geliştirir.

Yeşil Aventurin Taşı Özellikleri: Kararsızlığa iyi gelir, kalbi korur, sakinlik ve dinginlik verir, korku ve huzursuzluğu giderir.

₺18.727,80