exporgin.com logo

Osmanlı Doğal Taş İkizler Burcu Kolye Bileklik Seti Ay Taşı Güneş Taşı Kalsedon Mavi Apatit Pembe Kuvars Yeşil Aventurin Yeşim Sertifikalı Hakiki Orijinal Doğal Taş

₺17.021,55
Marka
Osmanlı Doğal Taş

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Ürünün Kampanyaları

Ücretsiz kargo

 Ay Taşı Özellikleri: Her kadında olması gereken başlıca taştır. Kadın taşıdır. Kadınsal rahatsızlıklara iyi gelir. Kadınsal, dişil enerjiyi ve hormonları artırır, teşvik eder.

Güneş Taşı Özellikleri: Hayırseverliği ve erdemli olmayı aşılar. Hayattan zevk almayı ve keyifalmayı artırır. Liderlik ruhunu ve kabiliyetini destekler.

Kalsedon Taşı Özellikleri: İletişim taşı olarak bilinir, konuşmacılara(hatiplere) akıcı ve etkili bir konuşma becerisi sağladığı düşünülmüştür. Beden, zihin ve ruhu aynı çizgide birleştirir.

Mavi Apatit Taşı Özellikleri: Açlık hissini bastırarak kilo vermeyi destekler ve artırır, Zihin açıklığı verir, öğrenmeyi ve idrak etmeyi yükseltir.

Pembe Kuvars Taşı Özellikleri: Her kadında olmazsa olmaz olan taşlardandır. Romantizmi kuvvetlendirir. Çiftler arasında aşkı ve tutkuyu artırır. Cilde parlaklık verir, güzelleştirir.

Yeşil Aventurin Taşı Özellikleri: Kararsızlığa iyi gelir, kalbi korur, sakinlik ve dinginlik verir, korku ve huzursuzluğu giderir.

Yeşim Taşı Özellikleri: Nazarı önler ve varsa giderir. Bilge bakış açısı kazandırır. Kendi kendine yeterli olmayı sağlar. Fikir üretmeyi destekler. Öz benliği açığa çıkarır. Toksinleri giderir.

₺17.021,55