exporgin.com logo

HP 250 G9 723P6EA-16G i5-1240P 16GB 512GB SSD O/B Intel Iris Xe 15.6" DOS Gri Notebook

₺22.939,00
Marka
HP

14 gün ücretsiz iade hakkı

Güvenli ödeme, güvenli alışveriş

Orijinal ürün garantisi

Değerlendir
50 tl değerinde kupon kazan

500 TL ve Üzeri Kargo Bedava


Tahmini 3 iş günü içerisinde adresinde!

Zarif Tasarım

Bütçe dostu ve iş kullanımına hazır HP 250 G9 dizüstü bilgisayar geniş 15.6 inç diyagonal ekranlı ince, hafif tasarımı ve büyük ekran-gövde oranı ile mobil çalışma tarzlarına temel güç ve üretkenlik özellikleri sunar. Görüntülü şekilde yapacağınız toplantılarınızda veya sunumlarınızda, HD kamera ve yapay zeka temelli gürültü azaltma özellikli çift dizi mikrofonlarla verimli çalışın.

Yüksek Performans ve Taşınabilirlik

HP 250 G9 Dizüstü Bilgisayar, 12. Nesil Intel Core işlemciyle yüksek yanıt performansı, bağlantı ve hızın olağanüstü bir birleşimini elde ederek kısa sürede güvenilir bir şekilde başlatın, üretin ve bağlanın. Dahili Intel Iris Xe grafik kartıyla yaratıcı uygulamalarınıza güç katın.

Hızlı ve Verimli Bağlantı

Bu dizüstü bilgisayar, tüm çevre birimlerinize bağlanmaya hazırdır ve USB-C, RJ-45, USB 3.2 ve bir HDMI bağlantı noktasıyla işinizin gereksinimlerini karşılayacakşekilde tasarlanmıştır. Nerelerde çalışabileceğinizi bilgisayarınızın taşınabilirliği ve hızlı bir bağlantının güvenilirliği belirler. Gigabit hızlı Wi-Fi 6 ile yoğun kablosuz ortamlarda hızlı ve güvenilir bir bağlantı elde edin.

Sanal Kişiliğinizi Güvenle Yansıtın

Hayatta bazen yüz yüze görüşmek gerekir. HP'nin geniş dinamik aralıklı (WDR) HD kamerası sanal konferanslarda hem karanlık hem de aydınlık koşullarda en iyi şekilde görünmenizi sağlar. Ayrıca, Güvenilir Platform Modülü (TPM) yerleşik güvenlik çipi verilerin, e-postaların ve kullanıcı kimlik bilgilerinin korunması için donanım tabanlı şifreleme anahtarları sağlar.



₺22.939,00