exporgin.com logo

Farg Epa-1009 22.2 V Dikey Şarjlı Süpürge

₺4.026,64
Marka
Farg

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Ürün Detayları

Farg Attractive EPA-1009 Turbo Fırçalı 22.2 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

Kablosuz Şarjlı ve Dikey Süpürge ile evinizde özgürce temizlik yapmanıza imkan tanır. Güçlü performans sergileyen yapısı ile evinizde en büyük yardımcınızdır. Fonksiyonel başlıkları bulunan cihaz en küçük kiri bile yok eder.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

  • 3-4 saatte şarj özelliği ile temizliğinizi tek seferde yapabilirsiniz.
  • Motorlu LED ışıklı başlığı ile gözünüzden kaçan tozu ve kiri kolay bir şekilde görmenize olanak sağlar.
  • Çift kademeli motoru sayesinde güçlü bir performans sergiler.


Ayrıntılı Temizlik

Motorlu LED ışık başlığı ile ayrıntılı bir şekilde temizlik yapmanıza yardımcı olur. Hepa filtresi temizleme fırçası ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Aynı zamanda duvara sabitleme aparatı ile temizliği kolay bir şekilde yapabilirsiniz.


Yüksek Performans

Batarya güç göstergesi sayesinde kalan kullanım süresini görmenize yardımcı olur. 800 ml toz haznesi ile uzun süre boşaltmadan kullanabilirsiniz. Şarj süresinden sonra ilk temizliğiniz için 40 dakika boyunca kullanabilirsiniz. Estetik yapısı ile kullanımı kolaydır. Evinizin her köşesini derinlemesine temizlemeye yardımcı olur.


Fonksiyonel Detaylar

Çift filtreli kademeli motoru sayesinde havayı ve tozu ayırt ederek etkili bir temizlik yapmanıza yardımcı olur. Turbo fırçalı başlığı ile sert zeminler ve halıların temizliği daha kolay bir şekilde yapılmasına olanak sunar. Kolay kullanıma sahip açma mandalı sayesinde tozları pratik bir şekilde boşaltabilirsiniz.

₺4.026,64