exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺450,45

Derce Dermo Sebo Defance Şampuan 250 ml

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺450,45
₺500,50
Marka
Derce Dermo

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Derce Dermo Sebo Defance Şampuan 250 ml


Ürün Markası:
Derce Dermo


Ürün Boyutu:
250 ml


Ürün Faydaları:
İçeriğindeki bitki özleri sayesinde saç ve saç diplerini derinlemesine temizler. Saç diplerini besleyerek parlak ipeksi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kepek karşıtı bakım sağlar.


Uygun Saç Tipi:
Kepekli saçlar.


Kullanım Şekli:
Bir miktar şampuanı avucunuzun içerisinde inceltip saç diplerinize sürünüz ve en az 3 dakika bekledikten sonra saçınızı bol su ile durulayınız. Tercihen 2 defa uygulayınız. Haftada en az 2 defa saçların yıkanması tavsiye olunur.


Ürün Bileşimi:
Water,sodium,laureth sulfate, cocamide dea,cocamidopropyl betaine,caffein,alcohol denat,peg-200 hydrogenated glyceryly palmete, peg-7 glyceryl cocoate,salicylic asid,magnesium chloride,glycerin,allium sativum bulb extract,laurus nobilis leaf extract,camellia sinensis leaf extract,nasturtium officinale flower extract,propolis extract,cetraria ıslandica extract,rosmarinus officinalis leaf extract,styrene/acrylates copolymer,parfum,polyquanternium-10,piroctone olamine,cocoglucoside,polysorbate 80,sulfur,citric asid,aloebarbadensis leaf juice,tocopheryl,acetate,phenoxyethanol,ethylhexlycerin,biotin,sodium bonzoate,potassium sorbate.

₺500,50