exporgin.com logo

Darphin Eclat Subleme Aromatic Cleansing Balm 40 ml

₺2.225,52
Marka
Darphin

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Darphin Eclat Subleme Aromatic Cleansing Balm 40 ml


Ürün Markası:
Darphin


Ürün Boyutu:
40 ml


Özet Bilgi:
Cilt temizleme balmı.


Ürün Faydaları:
  • Su ile masaj yapıldığında bir yağa ve ardından süt formuna dönüşen yapısı ve zengin içeriği ile cildinizdeki kirlerin arındırılmasına; cildinizin esnek, temiz ve aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
  • Gülağacı, adaçayı ve marulanın değerli bir karışımı ile zenginleştirilen balsam, cildin nemini geri kazanmasına ve pürüzsüz, ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Göz çevresiyle temas ettirmeyiniz.


Kullanım Şekli:
Kuru cilde, balsamı tüm yüze uygulayın ve yağa dönüşene kadar masaj yapın. Parmaklarınızı ıslatın ve masaja devam edin; yağ sütlü bir emülsiyona dönüşür. Su ile durulayın.


Ürün Bileşimi:
Hydrogenated Polydecene, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Glycerin, Sorbitan Oleate, Peg-10 Laurate, Sucrose Stearate, Polyglyceryl-10 Laurate, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Polyglyceryl-10 Behenate/Eicosadioate, Decyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Cananga Odorata Flower Oil, Caprylyl Glycol, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Macadamia Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters Behenate, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, WaterAquaEau, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Alcohol, Hexylene Glycol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Tocopherol, Phenoxyethanol.

₺2.225,52