exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺179,10

CUTYHOME Cuty Home Ev Tekstil Bej Valiz Organizer-7'li Set

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺179,10
₺199,00
Marka
CUTYHOME

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Cuty Home Valiz Organizer, seyahatlerinizi organize etmek ve valizinizi düzenli tutmak için mükemmel bir yardımcıdır.<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Artık her şeyi kolayca paketleyin ve seyahatlerinizin tadını çıkarın.

 

 

3 Katmanlı nefes alabilir Nonwoven kumaş yapısına sahiptir, kumaş dokusu ve kalitesinden kaynaklı olarak suya dayanıklı malzemedir ve 1.Kalite fermuarlara sahiptir.

 

Maksimum Kapasite: Valiz Organizer, kıyafetleriniz, ayakkabılarınız, makyaj malzemeleriniz ve daha fazlası için bolca depolama alanı sunar.

 

Düzenli Tutun: Valizinizi düzenli tutmak için bölümlere ayrılmış bölmeler sayesinde kıyafetlerinizi ve diğer eşyalarınızı kolayca ayırabilirsiniz.

 

Katlanabilir Tasarım: Seyahatten döndüğünüzde, Valiz Organizer'i kolayca katlayarak saklayabilirsiniz. Alan tasarrufu sağlar.

 

Dayanıklı Malzeme: Kaliteli ve dayanıklı malzemelerle üretilmiştir, böylece uzun ömürlüdür ve tüm seyahatlerinizi sorunsuz geçirir.

 

Farklı Boyut Seçenekleri: Valizinizin boyutuna ve ihtiyacınıza uygun olarak farklı boyutlarda Valiz Organizer seçenekleri sunuyoruz.

 

Ölçüler:

Small: 30x17x10

Slim:35x15x10

Medium: 35x25x10

Large: 44x32x10

Torba: 34x40

Büyük Cüzdan: 30x20

Cüzdan: 20x14

₺199,00