exporgin.com logo

Bebak Pharma Gözenek Sıkılaştırıcı Nemlendirici Yüz Temizleme Köpüğü 160 ml

₺252,89
Marka
Bebak

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Bebak Pharma Gözenek Sıkılaştırıcı Nemlendirici Yüz Temizleme Köpüğü 160 ml


Ürün Adı:
Bebak Pharma


Ürün Markası:
Bebak Pharma


Ürün Boyutu:
160 ml


Ürün Faydaları:
  • Bebak Pharma Nemlendirici ve Sıkılaştırıcı Yüz Temizleme Köpüğü, yumuşak dokusu sayesinde cilde zarar vermeden, ciltteki kirin ve makyaj kalıntılarının nazikçe temizlenmesine yardımcı olur.
  • İçeriğindeki mineral ve vitamin bakımından zengin okyanus yosunları karışımı ile gözeneklerin sıkılaşmasını ve cildin kaybettiği ışıltısını geri kazanmasını desteklerken, Pantenol ve Gotu Kola ile yumuşak, canlı bir cilt görünümüne kavuşulmasına yardımcı olur.

Uygun Cilt Tipi:
Tüm Cilt Tipleri


Kullanım Şekli:
  • Gündüz ve gece cilt bakım rutininde yeterli miktarda ürünü elinize alıp hassas göz çevresi hariç, nemli cilde hafif masaj eşliğinde dairesel hareketlerle nazikçe uygulandıktan sonra bol su ile durulayınız.

Ürün Bileşimi:
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Glycerin, C12-13 Pareth-9, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Benzophenone-4, Polyquaternium-10, Butylene Glycol, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Ecklonia Cava Extract, Hizikia Fusiforme Extract, Codium Tomentosum Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140.


₺252,89