exporgin.com logo
Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim
₺40,50

Banat Acrobat Jr Diş Macunu 35 ml

Süper Cuma kodu ile kampanyalı ürünlerde %10 indirim ₺40,50
₺45,00
Marka
Banat

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Banat Acrobat Jr Çocuk Diş Macunu 35 ml

  • Florür ve paraben içermeyen formülü çocukların ağız sağlığı için özel olarak geliştirilmiştir.
  • Meyveli ciklet aromalı yapısıyla çocukların diş fırçalamayı sevmesini sağlar, diş minesine zarar vermeden nazikçe temizler.
  • Dişleri nazikçe temizeleyen çocuk diş macunu.
  • Net Miktar: 35 ml

Banat Junior Çocuk Diş Macunu 35 ml Florürsüz

<?XML:NAMESPACE PREFIX = " http://www.w3.org/2000/svg" NS = "http://www.w3.org/2000/svg" />

Biz Kimiz ?

Skyfarma Tıbbi İlaç Deposu Sanayi ve Ticaret A.Ş 2019 yılında kurulmuştur. Yurtiçinde olduğu gibi yurt dışında da faaliyet göstermektedir. Sosyal sorumluluk bilinciyle Dünya standartlarında Türkiye imalatı ilaçların dünya pazarında yer edinip değer kazanmasına katkıda bulunmak, müşterilerine uygun fiyatlara kaliteli ürün temin etmeyi hedeflemektedir.

Misyonumuz

Yaptığımız tüm çalışmalarda ilkelerimiz önce insan sağlığını korumak , etik kurallara ve yasalara uygun davranmak, kaliteli ve uygun maliyetli ürünlerle hizmet sunmaktır. Yurtiçi pazarında olduğu gibi Türkiye de imalatı yapılan ürünlerin yurtdışı pazarında yer edinmesini sağlamaktır.

Vizyonumuz

Mükemmeli arıyoruz, çünkü mükemmellik dışındaki hiçbir tanımı firmamıza yakıştırmıyoruz. Şirketimiz yurtiçi ve yurtdışında göstermiş olduğu faaliyetlerle birlikte, dünya standartlarında sosyal sorumluluk bilinciyle, Türkiye imalatı ilaçların dünya pazarlarında yer edinip değer kazanmasına katkıda bulunmak , müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürün temin etmeyi hedeflemektedir.

 

₺45,00