exporgin.com logo

Biosoapy Bakım Onarım ve Yenileme Renovate Sabunu 100 gr X 2 Adet

₺450,00
₺355,00
Marka
Biosoapy

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

Biosoapy Yenileyin (Bakım Onarım Yenileme) Sabunu - Gençleştirici ve Besleyici Bakım Biosoapy Yenileyin Sabunu, cildin yenilenmesine ve beslenmesine yardımcı olan zengin içeriğiyle ön plana çıkar. Argan ve zeytin yağındaki yüksek miktardaki E vitamini, kolajen üretimini arttırarak cilde esneklik kazandırır ve yaşlanmanın etkilerini geciktirir. Aynı zamanda yaraların hızlı iyileşmesine, cildin parlaklığını ve ince kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur.

Kullanımı:günlük kullanımızda , ılık suyla yoğun köpürterek uygulayın. İlk uygulama temizlik içindir. İkinci uygulamada köpüğü birkaç dakika bekletip daha derin bir temizlik sağlayabilirsiniz. Ardından yıkayıp kurulayın.

Etkileri: Kullanımdan sonra, cildinizde rahatlama, yumuşama ve nem dengesinde iyileşme göreceksiniz. Sürekli kullanıldığında (1-3 ay), cildin doğal dengeyi destekler ve gençleşmesine yardımcı olur. Tüm vücutta kullanılabilir.

Uyarı: Daha iyi sonuçlar için Renovate sabunu kullanırken, diğer temizlik ürünlerinin problemli bölgeye temas etmemesine dikkat edin. Özellikle, problemli eller için deterjanlar ve vücut için agresif temizlik ürünleri kullanmaktan kaçının. Ürün Bileşenleri: Zeytinyağı, palm yağı, keçi sütü, argan yağı, zeytin yağı, çörek out yağı, su.

₺355,00