exporgin.com logo

SANEC 4 Kanal 12V Uzaktan Kumandalı RF Modüllü Alıcı Verici

₺616,86
₺616,86
Marka
SANEC

Adet Seçimi

Müşteri Hizmetleri Garantisi
  • 14 gün ücretsiz iade hakkı
  • Güvenli ödeme, güvenli alışveriş
  • Orijinal ürün garantisi

4 Kanal 12V Uzaktan Kumandalı RF Modüllü Alıcı Verici<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kumandalı akıllı RF kontrol cihazı, kontrol edilecek ekipmanın motorun dönüşüne veya anahtarın açma/kapama anahtarlamasına ve çeşitli gereksinimlere ulaşmasını sağlayan dört röleye sahiptir.

Ürün, istikrarlı performans, küçük boyut ve yüksek alım hassasiyeti özelliklerine sahiptir. Esas olarak elektrikli kapı, pencere, kaldırma ekipmanı, endüstriyel kontrol ve güvenlik endüstrisinde vb. kullanılır.

 

Teknik Özellikleri:

Giriş Voltajı: DC12V

Çalışma Frekansı: 433MHz

Kanal Numaraları: 4CH

Kodlama Yolu: Akıllı Öğrenme

Çalışma Sıcaklığı: -40°C ~ +80°C

Çıkış Akımı: ≤ 10A

Alıcı Hassasiyeti: ≥-105dBm

Fabrika Varsayılanı: Kendinden kilitlemeli

Kart Boyutu: 72.5x52.5x23mm

Kutu Boyutu: 75x54x28mm

 

Çalışma Modları

Mod Temizleme: Kart üzerindeki butona basılı tutun, kırmızı ışık yanıp, söndüğünde bırakın.

 

Anlık Modu: Butona bastığınızda motoru çalıştıran, basmayı bıraktığınızda durduran modtur. 

Kart üzerindeki butona basılı tutun. Kırmızı ışık yanıp, sönecek ve sonra tekrar anlık yanıp söndüğünde, butona basmayı bırakın. Tekrar butona basın kırmızı ışık yandığında basmayı bırakın ve kumanda da "A" butonuna basın. 

 

Self-Locking Modu: Butona bastığınızda motoru çalıştıran, tekrar bastığınızda durduran modtur. Kart üzerindeki butona basılı tutun. Kırmızı ışık yanıp, sönecek ve sonra tekrar anlık 1 kere yanıp sönecek ve sonra 2 defa yanıp söndüğünde, butona basmayı bırakın. Tekrar butona basın kırmızı ışık yandığında basmayı bırakın ve kumanda da "A" butonuna basın. 

 

Interlocked Mode: Birbirine kenetli mod olarak geçer. A butonuna bastığınızda 1. kanalda ki motoru çalıştırır, B butonuna basınca 1. motoru kapatıp, 2. motoru çalıştırır. Yani son çalışanı kapatıp, yeni bastığınız kanalı çalıştırır. Kart üzerindeki butona basılı tutun. Kırmızı ışık yanıp, sönecek ve sonra tekrar anlık 1 kere yanıp sönecek, sonra 2 defa anlık yanıp sönecek ve sonra 3 defa yanıp söndüğünde, butona basmayı bırakın. Tekrar butona basın kırmızı ışık yandığında basmayı bırakın ve kumanda da "A" butonuna basın. 

 

₺616,86